1 Jun 2014

Blogwalking Secara Hebat.


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ini angah kurang online,hanya dapat online time malam sahaja.Memandangkan sekarang dah masuk bulan baru,jadi angah perlu update bloglist angah semula. Untuk pengetahuan semua,angah dah ada senarai blog untuk dimasukkan ke dalam bloglist.
Selain itu,giveaway angah yang baru berakhir,menandakan bahawa angah sekarang ini perlu check entry peserta. Kena check balik setiap entry peserta untuk memastikan semua peserta mengikut peserta.
Beberapa hari sahaja lagi,angah akan kembali semula ke UiTM Shah Alam. Ye,untuk sambung balik pengajian yang tertangguh akibat cuti semester.
Sekian. 
 
Read more ...

Orang Kita Memang Sensitif..
Apa pandangan anda? Angah dapat ini daripada akaun Twitter,jadi apa pendapat anda?
Pendapat angah  sendiri adalah,memang benar.Masyarakat kita memang sensitif tak bertempat.

Read more ...

Pengomen Tegar Bulan Mei 2014Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah,kali ini angah nak share dengan anda senarai Pengome Tegar BLOG DJH untuk bulan Mei. Bulan Mei menyaksikan angah update blog dengan entry yang banyak. Lebih daripada 100 entry telah dihasilkan dalam bulan Mei.Di tangga pertama ialah blogger Muhammad Khairuddin Lim, seterusnya ialah blogger Akif Imtiyaz,Ismi Ana,Kathy R'bain,Farah Waheda Wahid,Mama Niza,Asha Lya,Wafi Remli Fxrizxx Exo,dan Hunny Kitty.


Untuk di tangga ke sembilan ialah blogger Maia Firz, diikuti oleh Nurashikin,Sukma Haron,Cik Itah,Kisah Si Dairy,Siti Aisyah,Syira Lokman,Junkyo No Hikari,Salmiah Awang dan cahaya Mata.

Terima kasih diucapkan kepada semua blogger yang sentiasa menyokong DJH sama ada dengan memberikan komen yang bernas atau membaca sahaja. Terima kasih.
Blogger Yang Baru Masuk Carta :  Siti Aisyah,Cahaya Mata,salmiah awang, junkyo No Hikari,Nurashikin,Maria Firdz,Hunny Kitty,Ismi Ana.

Blogger Yang Terkeluar Carta : Jazz Lover,Mar Mansor,Ian Faizal,Zulhilmi Tempoyak,Mohd Selim Zainal,Wan Maruzen Wan Husein,Cikla Shahril,Jia Rizaira

Apa yang boleh angah katakan ialah kebanyakan blogger baru yang memasuki carta. Terima kasih semua. 

Read more ...

Rumah Sewa Di Shah Alam


Assalamualaikum dan salam sejahteraNampaknya angah terpaksa mencari rumah sewa di Shah Alam. Sebab apa? Sebab keputusan kolej masih belum keluar. Kawan-kawan angah semuanya sudah gagal dalam keputusan kolej,manakala angahs sendiri pula keputusannya masih dalam proses.
Apa yang angah risaukan adalah sekiranya angah tak dapat kolej,di mana angah nak tinggal?Sebab tu angah rasa angah lebih perlukan rumah sewa untuk masa ini. In shaa Allah angah sedang mencari rumah buat masa ini.
Ada juga beberapa kawan angah menawarkan rumah untuk disewa,tetapi angah memikirkan tentang jarak antara rumah itu dengan fakulti,juga dengan transport.Angah harap sem depan akan berjalan lancar seperti biasa.
Ada orang tanya, angah sambung belajar apa?

Sebenarnya,angah sekarang nak masuk semester yang  ketiga. Semester ketiga untuk diploma Seni Muzik di UiTM Shah Alam. Dah hampir 3 semester angah belajar di IPTA.
 
 
Read more ...