4 Jun 2014

Baru Lepas Cash Out 8SHARE



Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Bila angah tengok je jumlah duit dalam akaun 8share dah boleh cash out,terus angah klik untuk cashout. Huhu.Bukannya apa,sebab rezeki dah cukup,lagipun angah malas nak kumpul banyak-banyak.
Kalau nak kumpul bagi dapat RM1000,entah bila barulah cukup duitnya. Walau apa pun,angah nak ucapkan terima kasih dekat anda semua yang sudi klik iklan-iklan tersebut.Macam angah sendiri,kadang-kadang bila angah nak cari blog untuk bloglist atau dalam segmen,angah ada letakkan syarat untuk klik iklan tersebut.
Jadi,dengan cara itulah angah dapat kumpul duit.Mudah kan? Tetapi disebalik itu,bukan hanya angah seorang sahaja yang mendapat keuntungan.Mereka yang klik juga mendapat untung juga,apabila angah mempromote blog mereka.

Nak Daftar Akaun 8SHARE?

Sekian. 
 
Read more ...

Wordless Wednesday 37 : Sometimes..



"Sometimes The People With The Worst Past,Create The Best Future."

Read more ...

Wordless Wednesday 36 : Malaysia



Kenali negeri di Malaysia

Read more ...

Wordless Wednesday 35 : Pasal Agama

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


"Kalau jenis yang tak suka orang nasihat pasal agama,tak nak bagi orang tegur,alang-alang mu nak mati nanti,gi gali kubur sendiri dan duduk tepi kubur siap-siap.. Bila rasa macam nak mati dah tu,cepat-cepat golek masuk dalam.."

Read more ...

Promote Fanpage Blog



Assalamualaikum



Hai semua! Kali ini angah kembali lagi dalam entry promote fanpage blog. Alhamdulillah 27 fanpage blog telah berjaya angah kumpul. Terima kasih kepada semua blogger yang alert dengan status DJH di fanpage DJH.
Alhamdulillah,rasanya macam dah puas berblogging. Apa-apapun bagi sesiapa yang belum LIKE fanpage-fanpage menarik di bawah ini,silakan LIKE dengan segera!! 




Sekian Terima Kasih
Read more ...