29 Jun 2014

Deactivated FacebookAssalamualaikum dan salam sejahtera.

Untuk pengetahuan semua,angah baru sahaja meng DEACTIVATED kan facebook angah yang lama. Facebook angah yang lama ialah KHY AERILL HASSAN,manakala FB yang baru ialah Mohamad Khairil Hassan.
Kenapa angah tukar facebook baru?
Sebab angah rasa facebook lama penuh dengan perkara-perkara yang angah tak suka. Contohnya politik yang melampau,orang yang batak-batak,and bermacam-macam lagi.Angah tak suka bila perkara yang tak penting muncul di wall Facebook kita.
Facebook baru?

Apa yang angah rasa serkarang ini adalah,lebih baik dengan facebook yang baru sebab lagi senang. Lagipun angah tak akan add sesiapa untuk menjadi friends angah, angah hanya akan approve sahaja. Malas ak ada kawan beribu,tetapi yang bertegur hanya seorang.
Jadi kepada sesiapa yang nak add FB baru angah,bolehlah klik link di bawah ini.

 
 
 

Read more ...

Selamat Berpuasa


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Di pagi 1 Ramadhan yang mulia ini,agah nak ucapkan selamat berpuasa untuk semua rakan-rakan bloggers sama ada yang angah kenal mahupun tidak. Semoga ramadhan kali ini dapat menjadikan diri kita lebih baik berbanding sebelum ini.
Semoga mereka yang tidak cukup puasanya pada Ramadhan lepas dapat mencukupkan puasanya. Selain itu,berpuasalah mengikut apa yang telah ditetapkan dan bukannya sekadar berpuasa menahan lapar dan dahaga sahaja.
Sekian. 
 
Read more ...