6 Julai 2014

I'm officially 19 years old!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah,umur angah sudah menjangkau 19 tahun. Muda kah itu? Bagi angah sendiri 19 tahun brmakna tahun terakhir untu angah berumur dalam belasan tahun. Lepas ni dah menginjak ke 20 tahun la pulak.
Tak sangka tahun ni birthday dalam bulan puasa.Tapi macam biasa,bila tak defamily,rasa lain.Sememangnya selama ni angah tak sambut pun birthday dengan kek bagai,buat majlis. Selalunya just wish2 macam tu je,tak perlu kut nak hadiah2 bagai.
Macam yang mak angah selalu kata,sepatutnya bila birthday kita,kita kena wish kat mak kita,sebab dia yang lahirkan kita.
Sekian. 
 
 
 

Read more ...