7 Oktober 2014

Balik Shah Alam semula.


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Nampaknya berakhir sudah cuti raya Aidiladha. Jadi,terpaksalah angah dengan hati yang sayu untuk balik ke bandaraya Shah Alam. Sebenarnya,bukannya cuti angah berakhir tetapi untuk memudahkan angah,angah balik dengan ibu saudara angah.
Sekarang ni angah hanya menunggu untuk tarikh peperiksaan yang masih berbaki satu lagi paper iaitu pada hari jumaat ini. Jadi,selepas itu angah sudah habis peperiksaan dan bermula lah cuti semester.
Sekian. 
Read more ...

Ranking Alexa DJH 7.10.2014



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baru beberapa hari yang lepas angah update ranking Alexa, tetapi angah tak mahu lepaskan untuk update lagi ranking. Alhamdulillah,dalam masa beberapa hari,ranking berubah menjadi semakin elok. Makin kecil nombornya,makin bagus rankingnya.
Alhamdulillah. Angah akan sentiasa improvekan ranking dari semasa ke semasa. In shaa Allah. Apa-apa pun angah akan adakan satu giveaway pada minggu hadapan. Di harap anda semua akan support angah.
Ranking Global

757,373

Ranking Malaysia

4,341 
 KLIK SINI untuk lihat ranking sebelum

Read more ...

Butterflies.



Butterflies can't see their wings,
They can't see how truly beautiful they are,
but everyone else can.



People are like that as well.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebagaimana seekor rama-rama begitu juga dengan manusia. Hanya orang lain sahaja yang boleh menilai bagaimana keadaan kita yang sebenarnya. Angah pernah mendengar suatu kata-kata bahawa kalau nak tengok bagaimana diri kita,lihatlah orang yang disekeliling kita iaitu kawan2 kita.
Tetapi,kadang-kadang terdapat orang yang suka menjatuhkan kita tanpa kita sedar. Jadi,berhati-hatilah dalam menjalani kehidupan di luar sana. 

Read more ...