8 Oktober 2014

Masih Dalam PerancanganAssalamualaikum dan salam sejahtera."Masih dalam PERANCANGAN."

Apa yang masih dalam perancangan? Sebenarnya angah bercadang untuk mengadakan sebuah Giveaway Terbesar yang pernah angah adakan untuk tahun 2014 ini. Pencarian sponsor telah dijalankan. Alhamdulillah,ramai yang berminat nak menjadi salah seorang daripada para sponsor.
Apa yang angah nak jelaskan di sini ialah,Giveaway akan berlansung dalam jangka masa yang agak lama memandangkan hadiah-hadiah adalah hebat-hebat belaka. Selain itu,syarat-syarat yang angah jangka tidak terlampau menyusahkan,angah harap agar ramai yang boleh turut serta.
Sekian. 
 
Read more ...

Kutuk Blogger.


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah,akhirnya angah selamat sampai ke Shah Alam yang tercinta. Apa yang angah nak sampaikan adalah berkenaan betapa indahnya hidup sebagai seorang blogger.

Pernah dikutuk blogger lain?
Tak dinafikan ada beberapa blogger pernah membuat kritikan pedas ke atas blog angah. Rasanya ketika itu angah masih lagi di awal-awal berblogging. Nama blog pun masih berblogspot.
Pada awal2 dahulu angah sering meletakkan lagu atau muzik untuk membuatkan blog angah jadi lagi best. Selain itu,angah juga ada letak bermacam-macam widget. Sebab macam best je,tetapi bila lama kelamaan ada beberapa blogger yang kritik macam-macam2.
Jadikan sebagai positif.

Apa yang pasti,angah tidak down tetapi terus positif. Angah jadikan kritikan atau kutukan itu sebagai kutukan yang membina. Alhamdulillah,dengan kutukan dan kritikan pedas itu telah menjadikan angah seorang blogger yang lebih matang.
Sekian. 
 
 
 
 
Read more ...