9 Oktober 2014

Sibuk dengan Giveaway terbaru...
Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Buat masa sekarang ini angah sedang sibuk menguruskan hal-hal berkenaan Giveaway yang bakal angah buat pengumuman rasmi tidak lama lagi. Alhamdulillah. Apa yang angah nak ceritakan adalah berkenaan proses untuk menyiapkan sesuatu giveaway adalah tidak mudah.
Buat masa sekarang,angah sudah dapat senarai sponsor. Angah juga sedang menyiapkan entry untuk Giveaway itu. Selain itu,angah juga agak gusar akan penerimaan daripada blogger sekalian. Adakah ramai yang akan join?
Satu lagi hal yang menggusarkan angah ialah adakah syarat yang angah sediakan nanti mampu diterima orang ramai? In shaa Allah. Angah berharap agar ramai blogger yang join Giveaway terbesar DJH untuk tahun 2014. 
Read more ...

Thanks Nuffnang ..CPUV banyak!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Rezeki di bulan Oktober? Alhamdulillah,sebanyak 7 Iklan CPUV daripada Nuffnang masih On Going. Bermakna iklan itu akan menari-nari di blog ini. Alhamdulillah. Buat pertama kalinya ada banyak CPUV yang melekat.
Tetapi sejak semalam,angah lihat ada masalah pada iklan Nuffnang di BLOG DJH. Bila angah view sendiri blog angah,angh lihat ada iklan yang tidak keluar dan kosong begitu sahaja. Adakah anda yang view blog DJH nampak macam tu jugak?

Walau apapun,yang penting bersyukur dengan rezeki yang diberikanNya. Kadang-kadang ada yang tak bersyukur lantas terus diberikan ganjaran yang sebaliknya. 
Sekian. 

 

Read more ...

Peperiksaan Terakhir Semester Ini.


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Esok hari iaitu pada hari Jumaat ini adalah hari terakhir angah melaksanakan peperiksaan untuk semester ini. Bermakna selepas sahaja selesai peperiksaan,sudah bermulalah tempoh cuti semester selama lebih sebulan setengah. Alhamdulillah,cuti yang agak lama akan angah gunakan untuk teruskan hidup.
Apa yang pasti,angah harap agar semester ini angah dapat anugerah Dekan sekali lagi. In shaa Allah. Sebenarnya bagi angah sendiri,semester ini merupakan semester yang paling susah setakat ini. Bukannya susah apa,tetapi komitmen dan tenaga serta usaha yang banyak diperlukan.
Mungkin sebab selama ini angah mengambil mudah dalam pelajaran akhirnya,semester ketiga kena hadapi pelbagai ujian dan rintangan yang lebih besar.
Sekian. 
 
 
Read more ...