13 Oktober 2014

Cuti Semester Bermula..


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah,pada ketika ini angah sedang bergerak pulang ke kampung halaman yang terletak di Kulim,Kedah. Angah akan menjalani kehidupan sebagai seorang pelajar yang sedang bercuti semester. Alhamdulillah. Selagi mana angah masih tinggal di Shah Alam,selagi itu angah belum officially bercuti semester.
Kali ini angah akan bercuti selama 1 bulan lebih di Kedah. Angah rasa dalam tempoh itu angah takkan ke Shah Alam. Buat apa nak datang kan? Baik duduk kat rumah dengan family,dengan kucing. Haha.
Apa-apapun Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 sedang rancak berjalan. Alhamdulillah,walaupun syarat yang agak banyak,tapi mendapat menerimaan yang hebat daripada semua blogger. Alhamdulillah.
Sekian. 
 
Read more ...

Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 13 Oktober 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Read more ...