23 Oktober 2014

Problem Dengan Iklan Nuffnang!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pening bila memikirkannya!! Untuk pengetahuan rakan-rakan semua,seharian suntuk angah memikirkan tentang masalah ini.Iklan Nuffnang yang angah letakkan di beberapa tempat di dalam blog ini tidak kelihatan!!
Angah sedar akan problem ini bila mana angah sendiri tak dapat nak tengok iklan apa yg sedang bermain-main di blog ini. 

Tiga gambar yang terdapat dalam entry ini adalah apa yang angah dapat lihat sendiri daripada ketiga-tiga perletakan iklan itu. Secara jujurnya,angah sememangnya tak dapat lihat langsung iklan Nuffnang itu melainkan hanya sekadar logo sahaja.


Angah sudah menghantar ticket dan bertanya kepada pihak Nuffnang,tetapi angah rasa,baik angah tanya rakan-rakan blogger dahulu. Adakah anda tahu penyebabnya? Angah sudah beberapa kali tukar kode pada html,angah juga sudah beberapa kali edit tetapi tidak berhasil juga.
Kepada sesiapa yang tahu,harapannya semoga dapat membantu angah. 

Read more ...

"What did you do with your time?"
SUMBER : MUSLIM SHOW

Read more ...

Tak Ada Mood..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sejujurnya,hari Rabu semalam merupakan hari tak ada mood untuk angah. Angah takda mood nak update blog,takda mood nak hadapi kehidupan seharian. Yang angah tahu hanyalah tidur. Tetapi bila difikirkan balik,angah update 2 atau 3 entry juga.
Bukannya apa. Salah satu sebabnya ialah sepanjang hari hujan. Memandangkan cuaca redup ,mendung dan akhirnya hujan lebat,ia agak menyukarkan angah untuk berblogging.
HUJAN 
Ada satu kes di kawasan kediaman angah,modem Wifi terbakar akibat bermain internet ketika hujan lebat. Jadi,untuk mengelakkan kes sebegitu terjadi kepada angah,angah tak membuka internet Wifi ketika hujan.
BLOG ROSAK 
Selain itu,masalah tentang blog. Blog angah tidak memaparkan button send facebook. Selain itu,iklan Nuffnang juga tidak keluar. Jadi,ia sedikit sebanyak telah mengganggu mood angah untuk aktif blogwalking.
ALHAMDULILLAH

Akhirnya masalah dapat diselesaikan juga. Hujan juga sudah berhenti,maka angah boleh berblogging semula. In shaa Allah.
Sekian. 


Read more ...