17 November 2014

Menang Giveaway Mialiana - Bugslock!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah. Kegembiraan pertama hari ini. Kegembiraan kedua sudah diupdate di dalam entry sebelum ini. Pagi tadi,apabila angah buka sahaja blog,angah menerima komen berunsurkan tahniah. Angah pun pelik. Akhirnya apabila angah check betul-betul,angah merupakan salah seorang daripada 34 pemenang yang akan ke peringkat seterusnya.


Alhamdulillah. Rezeki datang lagi. Tak sangka angah akan berada sebaris dengan blogger-blogger yang hebat untuk bersaing di peringkat seterusnya. Apa- apa pun terima kasih kerana memilih angah sebagai salah seorang pemenang yang layak ke peringkat seterusnya.
Nampaknya selepas ini angah kena bersaing dengan blogger-blogger hebat yang rata-ratanya merupakan blogger kenalan angah. In shaa Allah,sama-sama kita bersaing secara sihat.
Sekian.


Read more ...

Terima Kasih



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ucaplah terima kasih kepada sesiapa sahaja yang membantu anda. Ucaplah terima kasih kepada ibu yang melahirkanmu,ayah yang menjagamu,adik beradik yang melengkapkan hidupmu.
Kerana dengan ucapan terima kasih mampu membuatkan anda lebih berasa bahagia. Ucapan yang ringkas sahaja mampu menambah keriangan dalam hidup. In shaa Allah kehidupan anda akan lebih diberkati kerana anda telah bersyukur terhadap kurniaan Allah S.W.T. 
Sekian.

TERIMA KASIH.
Read more ...

Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1





Assalammualaikum

Hari ni baru ada kesempatan untuk Ira buat segmen baru.. hope korang semua sudi la join segmen Ira ni k.. buat pengetahuan korang, ni first segmen blogwalking yang pernah Ira buat.. support Ira k.. ^.^ syarat-syarat yang Ira buat pun simple sangat.. :)

Syarat-syarat :
1. Follow blog IRA *wajib2. Follow Instagram *optional3. KLIK SINI & SINI*jujur ok :)4. Buat entri yang bertajuk "Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1" 5. Tempek banner yang tak comel tu dalam entri korang6. Backlinkan link entri korang dekat komen sahaja.7. Like SINI  & SINI *wajib
Jom sama-sama support rakan-rakan blogger. Senang dan mudah sahaja segmen ini. 
Read more ...

CPUV Nuffnang Terbaru : INTI 2015 Cycle 1 Degree



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah. Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana hari ini angah mendapat berita gembira. Pertama sekali ialah, blog DJH merupakan salah satu pemenang bagi Giveaway yang dilancarkan oleh blog Kak Mialiana. Sungguh tak disangka akhirnya angah terpilih untuk menjadi salah seoarng daripada 34 pemenang tersebut.
Kedua pula pagi ini angah check Nuffnang,alhamdulillah,telah melekat satu lagi iklan CPUV kempen terbaru iaitu INTI 2015 Cycle 1 Degree. Alhamdulillah. Blog DJH di diberikan kercayaan sekali lagi oleh pihak Nuffnang.
Pernah Fed Up.

Sejujurnya angah sendiri pernah rasa bosan dengan Nuffnang sebab pada dahulu kala,angah tak pernah dapat iklan kempen CPUV langsung. Sekali pun tak pernah. Tetapi selepas berusaha berkali-kali dengan menghantar pertanyaan melalui Ticket kepada pihak Nuffnang,pada tahun ini akhirnya melekat juga beberapa iklan tersebut.
Terima Kasih Nuffnang 


Read more ...

Pemenang Cabutan Kedua Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Berikutan ada pemenang yang tidak menuntut hadiah,maka cabutan kedua perlu dibuat semula.Untuk pengetahuan anda,cabutan kedua ini tidak akan mengambil kira pemenang yang sebelum ini dan juga pemenang yang tidak menuntut hadiahnya.
Sebelum angah umumkan pemenang baru,angah nak minta maaf kepada pemenang yang tidak menuntut hadiah sebelum ini sebab masa untuk menuntut hadiah hanyalah 3 hari sahaja. Mungkin anda ada masalah berkenaan tarikh untuk menuntut hadiah ,tetapi angah terpaksa memilih pemenang baru untuk memberi kelancaran kepada Giveaway ini.

KLIK SINI UNTUK LIHAT NOMBOR ANDA.
(Nombor entry anda sudah ditukar!!) 


Tempat Pertama :


RM 50 x 1 Pemenang daripada Ctfand
 Pakej Kerepek 2kg bernilai RM28 x 1 Pemenang daripada  Iklil Syahmi
Topup RM 10 x 1 Pemenang daripada  Yun Sing

Tempat Keempat :


RM 20 x 1 Pemenang daripada Budak Bandung Laici
RM 10 x 1 Pemenang daripada Hunny Kitty
Topup RM 10 x 1 Pemenang daripada Ssurianah Yana





Cabutan Bertuah

1. Novel Bahasa Kalbu bernilai RM 23.90 x 1 Pemenang  daripada Idah Rashid



2. Bawal Satin bidang 45" x 1 Pemenang bernilai RM15 daripada Noryussyairah 




Pilihan

 1.  Hello Kitty FaceMask bernilai RM 15 x 1 Pemenang daripada Hunny Kitty


2.  Perfume Miniature 5A x 1 Pemenang daripada Rexylla bernilai RM 20


3. Topup RM 5 x 1 Pemenang daripada Syaza Raihanah


4. Topup RM 5 x 1 Pemenang daripada Syaza Raihanah




Saguhati :

Handmade bookmark & Mini coin purse x 2 Pemenang bernilai RM20 daripada Kathy Rbain
Discount Voucher 20% x 2 Pemenang  daripada  Rexylla




Diucapkan tahniah kepada pemenang di atas. Kepada yang tidak berjaya,diharap dapat berusaha lagi dalam Giveaway akan datang.

Semua pemenang dikehendaki hantarkan butiran ke  message inbox Fanpage Diari Jejaka Hangat dengan segera dalam masa 3 hari.

Nombor Peserta :
URL Entri Penyertaan :
Hadiah Yang Diterima :
Selepas mendapat maklumat daripada pemenang, angah akan maklumkan kepada sponsor berkenaan. Sekiranya anda tidak laporkan diri di fanpage Diari Jejaka Hangat selepas 3 hari,hadiah anda akan diberikan kepada peserta lain dan pemilihan pemenang baru akan diadakan.

Sekian.




Read more ...