13 Disember 2014

Don't let IDIOTS ruin your day.
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Don't let IDIOTS ruin your day.

Anda ada kawan? Semmangnya angah sendiri mempunyai ramai kawan. Dan sudah semestinya bila mana kita mempunyai ramai kawan,kita akan mempunyai pelbagai jenis perangai yang kawan kita lakukan. Bukan senang untuk hadapi pelbagai jenis ragam dan masalah yang kawan-kawan kita buat. 

Macam angah sendiri,kadang-kadang angah rasa kawan-kawan di sekeliling angah langsung tidak membantu dalam apa jua jenis masalah yang angah hadapi. Dan adakalanya kawan angah selalu membuat perkara yang angah rasa sememangnya tidak patut dilakukan bagi sesuatu yang bergelar manusia.

Angah juga mempunyai kawan yang akan bersama angah hanya ketika bergembira sahaja. Bila angah mahukan sesuatu atau mahu bergembira di mana-mana,sudah semestinya kawan yang satu itu kan ada,tetapi sebaliknya yang terjadi bila angah tidak mahu bergembira. Mungkin itulah kawan yang sekejap ada,sekejap tak ada.

Apa-apa pun bagi angah sendiri,bila dah terlampau stress dengan kawan-kawan,apa kata rileks dengan duduk seorang diri di suatu sudut dan tidur. Mungkin ianya merupakan satu kerja bodoh,tetapi angah rasa ianya lebih baik berbanding bersama rakan-rakan yang pelik. 

Read more ...