11 Januari 2015

Mood Study


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah , bersyukur ke hadrat Ilahi kerana akhirnya angah sampai dengan selamat di bumi Shah Alam ini. Sememangnya cuti selama 3 minggu telah pun tamat.


Sebagai seorang pelajar , mood study merupakan sesuatu yg paling penting. Betul tak? Kerana tanpa mood , mungkin seseorang tu tidak dapat belajar.


Apa - apa pun angah harap agar angah dapat teruskan pengajian seperti biasa. Sebab apa? Mood malas tu rasanya dah datang. Hahaha. Angah dah start malas nak study.

Sekian.

7 ulasan:

  1. Lahaii. Sama lah, esok start semester baru dah. Jngn malas2 angah, study elok2. Goodluck in your studies. :)

    BalasPadam
  2. jgn malas2 stdy..nanti dh keje rasa rindu nk stdy msti mgamit hati...enjoy dulu dgn dunia stdy sepuas2nyer...

    BalasPadam
  3. pergh...not musik tu..aku nak belajau main gitar kapok petik suka-suka pun fail...hahaha =)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.