28 Mac 2015

Homesick !!


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah , lagi beberapa hari akan masuk ke bulan april. Sesungguhnya , semua rakyat Malaysia tidak sabar untuk melihat sesuatu yang bakal terjadi di bulan April. betul tak? Macam angah sendiri , angah mahu melihat adakah angah dapat melakukan exam dengan sebaik mungkin atau tidak.
Sebenarnya , entry ini angah buat memandangkan angah tersangat - sangat rindukan rumah. Kali terakhir angah berada di rumah ialah ketika cuti tahun baru cina. Itu pun hanya untuk beberapa hari sahaja. Rasa seperti sudah lama tidak pulang , bersama keluarga.
Mungkin disebabkan angah mempunyai masa yang banyak untuk memikirkan perkara-perkara tersebut. Kalau sebelum ini , angah tak terasa sangat homesick disebabkan angah sibuk dengan urusan -urusan lain. Tetapi hari ini , angah tidak membuat sebarang aktiviti melainkan makan dan tidur sahaja.
Apa yang paling angah tak sabar ialah mahu pulang ke rumah. Walaupun masih lambat , tapi angah tetap mahu merasai pengalaman tersebut.
Sekian. 
 
 
 

4 ulasan:

  1. untuk bulan april... muja akan mulakan squat challenge.. heeee

    BalasPadam
  2. ada masa nanti boleh balik ye angah...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.