17 April 2015

Sudah Dilancarkan..
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Semalam , angah telah melancarkan giveway. Giveaway yang diberi nama Mega Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015. Giveway tersebut angah raa sangat mudah untuk join , anda hanya perlu siapkan entry , kemudian baru anda follow dan ikut syarat2 lain.
Lagipun  , syarat-syaratnya ialah hanya follow blog . like fanpage , follow instagram dan juga add google plus. Itu sahaja! Tiada sebarang syarat lain yang dikenakan. Angah rasa ianya memang berbaloi disebabkan hadiah yang sangat awesome.
Takkanlah hadiah begitu menarik , tetapi syaratnya terlampau simple bukan? Jadi , angah harap anda yang telah menyertainya dapat mengikut egala syarat dengan jujur. In shaa Allah mana tahu mungkin andalah pemenangnya kelak?
Cara nak sertai? Anda boleh klik banner di bahagian kiri blog ini dan juga ke link ini. Angah harap anda semua sudi untuk sertai Giveaway ini. In shaa Allah , setiap orang akan mendapat benefitnya.

 Sekian.


3 ulasan:

  1. Semalam ingat nak join. Tapi Facebook banned dari klik Like button...terus terbantut nak join.

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.