28 April 2015

Tak Sempat..


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Tempoh hari, angah baru sahaja ke suatu event di pelbagai tempat. Kalau anda perasan, angah tak banyak update entry pada hari sabtu , ahad dan juga isnin. Semuanya disebabkan angah tidak membawa laptop untuk update entry.
Angah datang ke SHAH ALAM dengan hanya mebawa phone sahaja. Update blog menggunakan phone? Menang angah tak reti nak menggunakan phone. Suatu masa dahulu , angah pernah guna phone untuk update blog , tapi bila publish , entry jadi teruk.

Jadi angah mengambil keputusan untuk hanya update blog menggunakan laptop sahaja. Macam mana angah update entry ini? Angah menggunakan komputer di library. Senang je. Hahaha.
Sekian. 
 
 

6 ulasan:

  1. KG kengkadang update blog dr henpon..sebab lappy rosak maka terpaksa la guna henpon. itu pun masih kurang apdet blog sebab idea tiada...

    BalasPadam
  2. Kadang kadang kalau busy memang tak sempat nak update entri

    BalasPadam
  3. angah..jangan terlalu cemas..tarik nafas dan buat kerja pelan2

    BalasPadam
  4. Kak lya pon byk guna lappy lg best update tapi skarang ni kerap gak guna hp..

    BalasPadam
  5. phone pon xde skrang , hehee . wahhh mesti laju tenet library tu

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.