9 April 2015

Tutorial Tudung T-SHIRT !! *kelakar



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Beberapa hari sebelum ini angah ada melihat satu video yang agak kecoh dan disebarkan di facebook , berkenaan tutorial tudung t shirt. Pertama kali angah lihat , ia merupakan satu idea yang sangat kreatif.
Baju t shirt biasa mampu dijadikan sebagai tudung ala Dato Siti Nurhaliza. Walaubagaimanapun , yang lebih menarik perhatian angah ialah orang yang membuat tutorial tersebut. Sangat kelakar. Haha. 


Kalau anda berminat nak mencuba sesuatu yang baru atau kelainan , apa kata anda lihat video tutorial ini. Memang kelakar tetapi sangat kreatif!

Apa pendapat anda?? 

Sekian.

3 ulasan:

  1. memang kreatif dalam pada masa yang sama kelako giler. hahah tak pernah dibuat orang.

    BalasPadam
  2. Dah tgk dah vid ni giler kelakar..xtahan siap nyanyi lagi..hehe :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.