12 Mei 2015

Boss Babi ??!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Bos : Kamu di mana.. ?
Staff : Boss Babi
Bos : Balik ofis sekrang juga ambil 
gaji cuti selama-lamanya..
Staff : ????!!


Satu jenaka yang tersebar di facebook. Berkenaan sebuah kedai yang diberi nama sebegitu rupa. Adakah ada perbualan seperti di atas? Harap-harapnya tiadalah , sebab kesian staff itu kena buang kerja , hanya kerana nama kedai yang pelik ini.

11 ulasan:

  1. Hahaha. Ada jugak yang send semalam kat Wassap

    BalasPadam
  2. Cuba kalau staff pulak yg call bos dia

    Staff: Bos kat mana?

    Boss: Boss babi



    -FR

    BalasPadam
  3. hahaha... bengong ... hahaha

    BalasPadam
  4. memang patut kena fired. huahua

    BalasPadam
  5. hehe..ada juga ke nm tempat camni??

    BalasPadam
  6. ya allah, gerunnya nama tempat :O

    BalasPadam
  7. first time along dgr.... memang wujud ea kedai ni?

    BalasPadam
  8. hahaha ! Ada juga ye kedai mcm ni?? alahai

    BalasPadam
  9. adoiiii tak pasal2 kena pecat kahkah

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.