22 Mei 2015

Ranking Alexa 22.5.2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera



Hari yang indah pada jumaat ini. Aktiviti angah hari ini ialah berjalan-jalan di sekitar bandar Kulim. Seronok! Walaubagaimanapun , angah tetap nak update ranking Alexa untuk hari ini. Sebenarnya, untuk beberapa minggu ini, ranking Alexa
Global Rank

1,277,738

Rank In Malaysia

7,567

Berikut ialah ranking terkini blog ini dipersada antarabangsa dan juga tempatan. *Cewahh. Tidak berapa teruk sangat. Walaupun angah rasa sekarang ini, alexa sepertinya sudah tidak relevan. Tetapi angah still merasakan bahawa alexa merupakan satu penanda aras untuk sesebuah blog.

Terima kasih diucapkan kepada semua blogger yang sudi singgah di blog DJH ini, terima kasih semua. Tak lupa juga untuk keluarga EFG yang sudi memberikan tunjuk ajar kepada angah. Terima kasih..
Sekian. 
 

5 ulasan:

  1. alexa macam ada masalah semenjak dua menjak ni . baru jugak update alexa rank di blog . jemput singgah

    BalasPadam
  2. Alexa ni menda angah? Along tak tahu..huhu

    BalasPadam
  3. Ok le tu. Kak sha punya ranking 10,000 ++. Jauh benar tertinggal kapal :p

    BalasPadam
  4. Tahniah Angah, bawah 10k cantik dah tu... :)

    BalasPadam
  5. tahniah angah..kite xde rank truih

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.