14 Ogos 2015

Kenapa tak pencen dari jadi blogger?


Assalamualaikum dan salam sejahtera



Alhamdulillah. Buat masa sekarang ini, angah merasa gembira. Tiada sbearang tekanan yang mampu membuat angah rasa sedih. Mungkin di masa akan datang. Tapi, buat masa sekarang angah rasa, angah masih lagi dalam jadual. Semuanya masih boleh dikawal, sama ada masa untuk latihan, masa untuk buat assignment dan juga masa untuk study
Bila pulak masa untuk blog?
Sebenarnya untuk semester ini, angah tidak meletakkan harapan yang tinggi pada blog. Angah tidak meletakkan sesuatu masa dalam jadual harian angah untuk blog. Angah hanya berblog pada takat yang mampu. Jika ada laptop di hadapan angah ketika sedang membuat assignments, angah akan juga gunakan 5 minit untuk melihat dan update cerita di dalam blog.
Kenapa tak pencen dari jadi blogger?

Blogger mana yang sanggup tinggalkan dunia blogger? Sebagai seorang blogger, meninggalkan dunia blogger merupakan option yang terakhir. Walau bagaimana teruk pun dunia blogger sama ada dari segi positif mahupun negatif, angah mungkin tidak akan tinggalkan dunia blogger. Sebab apa? Ianya telah menjadi sebahagian daripada hidup angah. 
 

 

7 ulasan:

  1. keen pernah tinggalkan dunia blog hampir 3 tahun.. dan sekarang kembali.. untuk masa depan, tak tahu lah akan ditinggalkan atau tak.. ^_^

    BalasPadam
  2. dah sebati dengan blog.. sayang kalu tak buka sehari blog sendiri

    BalasPadam
  3. it is every blogger's choice nak pencen atau nak stay dalam dunia blogging..

    BalasPadam
  4. Setuju angah. Biarlah sebulan x update. Tetap buat comeback jugak.. Blog ni buat bkn semata ranking atau duit. More to peribadi utk baca di hari tua nnt. Utk anak2. Utk insan trsayang. Sayang nk stop. ;-)

    BalasPadam
  5. terserlah semangat kebloggeran disitu walaupun sibuk...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.