9 Januari 2015

Ephyra Skin Bar Terbukti Sememangnya Berkesan !!Assalamualaikum dan salam sejahtera.


"Ephyra Skin Bar berfungsi dengan begitu pantas bahawa hanya dalam satu malam, anda akan mula melihat, kulit lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah. Hasilnya akan lebih terserlah jika penggunaan berterusan yang konsisten."


Sememangnya pernyataan di atas sangatlah benar. Ianya diakui sendiri oleh emak angah sendiri bahawa produk Ephyra Skin Bar ini sangat berkesan. Emak sangat menyukai produk ini kerana ianya telah memberi pelbagai kesan yang positif terhadap wajah setelah menggunakan produk ini. 

...............................................................................................

Sebelum itu , angah telah memenangi Ephyra Skin Bar daripada Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com melalui entry yang telah dihasilkan pada entry Giveaway ini. Sememangnya setelah mendapat produk Ephyra Skin Bar , angah telah memberi kepercayaan kepada emak angah sendiri untuk menggunakan produk ini memandangkan ketika produk ini sampai ke rumah ,  angah tiada di rumah kerana sedang belajar di UiTM Shah Alam.
Disebabkan hal itu juga , angah telah memutuskan untuk tidak menggunakan produk ini untuk kegunaan sendiri tetapi digunakan oleh emak angah. Jika angah yang menggunakan produk Ephyra Skin Bar ,  nampaknya review ini tidak dapat dihasilkan kerana angah berada jauh dan mungkin review ini akan lewat disiapkan.
...........................................................................................

Pada beberapa minggu yang lalu , satu produk daripada Ephyra telah pun sampai ke rumah angah yang terletak di Kulim, Kedah Darul Aman. Selain daripada produk Ephyra Skin Bar , terdapat juga sebuah kalendar tahun 2015 di dalam sampul tersebut.Ini ialah bahagian hadapan produk Ephyra Skin Bar. (Gambar Atas)


Ini pula ialah bahagian belakang produk Ephyra Skin Bar. (Gambar Atas)


.............................................................................................

Wajah Emak Angah Sebelum


[ Klik Gambar Untuk Lihat Lebih Besar ] 


Sebelum menggunakan produk Ephyra Skin Bar , emak angah telah menggunakan produk pencuci muka berasaskan susu kambing. Hasilnya sangatlah tidak memberangsangkan. Hal ini kerana telah muncul beberapa bintik-bintik dan biji-biji jeragat akibat daripada penggunaan produk itu. Akhirnya emak telah berhenti menggunakan produk berasaskan susu kambing itu kerana alah terhadapnya.
Emak angah mempunyai masalah berikut yang menyebabkan muka kelihatan kusam dan tidak bermaya.
1 ) Jeragat
2 ) Jerawat
3) Bekas Jerawat Tidak Hilang
4 ) Lebam di sekeliling kawasan mata
5 ) Kulit Tidak Sekata


Pelbagai produk telah dicuba. Tetapi ternyata semuanya kurang memberangsangkan dan akhirnya emak hanya berserah kepada pencuci muka biasa sahaja,yang tidak membawa sebarang kesan. 
......................................................................................... 


Wajah Emak Angah Selepas

[ Klik Gambar Untuk Lihat Lebih Besar ] Perubahan yang ketara dapat dilihat ialah keadaan kulit yang lebih sekata. Sememangnya masalah kulit tidak sekata telah menghantui emak sejak dari dulu lagi. Alhamdulillah , dengan menggunakan produk ini , sesuatu yang positif dapat dilihat.
Seterusnya , kesan selepas jerawat muncul juga didapati telah beransur-ansur hilang. Alhamdulillah. Setelah beberapa minggu menggunakan produk Ephyra Skin Bar , pelbagai kesan positif telah mula menampakkan hasil.
Jeragat-jeragat di kawasan bawah mata telah mula menghilang  dan lebam di mata semakin tidak kelihatan. Ternyata produk Ephyra Skin Bar mempunyai berita gembira yang sepatutnya diketahui oleh semua rakyat Malaysia yang mempunyai masalah ini. 

.........................................................................


Ephyra Skin Bar Terbukti Berkesan

Jadi , melalui penggunaan produk Ephyra Skin Bar selama berminggu-minggu ini telah membuahkan hasil yang positif dan memberangsangkan. Ianya terbukti setelah penggunaan selama hampir sebulan terhadap emak. Alhamdulillah , akhirnya angah telah menjumpai produk yang sesuai untuk penggunaan bukan sahaja untuk emak malah untuk seisi keluarga.
In shaa Allah , selepas ini emak angah akan terus menggunakan produk Ephyra Skin Bar ini sebagai rutin harian. In shaa Allah.


Sekian.


Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u

Official Instagram : @ephyra2u

Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.
Read more ...

Segmen Mama Mencari Bloglist
Assalamualaikum

Mama akan memilih 20 blog secara random untuk mengisi senarai bloglist mama yang baru.

Syaratnya :

Follow blog Mama Niza.

Letakkan URL blog mama di bloglist anda.

Tamat : 10 Januari 2015

Senarai peserta akan diupdate pada 12 Januari 2015

Nota : Jom beri sokongan pada mama!

Read more ...

Doa dan Restu Ibu
Walau siapapun kita, 
Walau sehebat manapun kita,
Walau berjaya setinggi langit pun...
tetapi tanpa doa dan restu si ibu
yang melahirkan kita...
maka tiadalah keberkatan hidup...

.......................................................................................


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Sebagai seorag anak yang baik,sememangnya restu daripada ibu bapa merupakan satu kemestian. Setiap apa yang mahu dilakukan oleh diri kita semestinya memerlukan kerestuan ibu bapa dahulu.
Begitu juga dengan doa , doa yang telah dipanjatkan oleh ibu bapa dipercayai lebih afdhal kerana mereka merupakan ibu bapa kita yang telah melahirkan dan membesarkan kita. 

Sekian. 

Read more ...