11 Januari 2015

Mood Study


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah , bersyukur ke hadrat Ilahi kerana akhirnya angah sampai dengan selamat di bumi Shah Alam ini. Sememangnya cuti selama 3 minggu telah pun tamat.


Sebagai seorang pelajar , mood study merupakan sesuatu yg paling penting. Betul tak? Kerana tanpa mood , mungkin seseorang tu tidak dapat belajar.


Apa - apa pun angah harap agar angah dapat teruskan pengajian seperti biasa. Sebab apa? Mood malas tu rasanya dah datang. Hahaha. Angah dah start malas nak study.

Sekian.

Read more ...

CPUV Nuffnang : Nestle Kitkat Launch
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah , kali ini angah nak update tentang CPUV Nuffnang terbaru yang telah melekat di dalam blog diarijejakahangat buat kali ini. Masuk kali ini ,  ini merupakan CPUV yang kedua untuk tahun 2015 dan juga bulan Januari.
Terima kasih kepada pihak Nuffnang dan juga Nestle kerana sudi memilih blog angah untuk menjadi platform pengiklanan anda. Alhamdulillah , angah harap agar anda semua dapat klik iklan Nestle yang mungkin akan muncul , seterusnya dapat mengetahui tentang produk Nestle  Kitkat.
Sekia 
Read more ...