15 Februari 2015

Giveaway 7 HARI by Syira Lokman





Assalamualaikum.




Jom join Giveaway 7 HARI by Syira Lokman.

Syarat :

1. Follow blog atau google +

2. Follow instagram

3. Follow twitter
[Syira] [along]*jika ada

4. Like sahaja fanpage berikut :
(syira saja tak letak button like sbb nak anda 
lihat sendiri page ape yg anda like)



Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway 7 HARI by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
                                                 -bawa ke new tab pun boleh then copy je)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Wang tunai RM50 [Ayuni]
Wang tunai RM10 [Fadzi]
Wang tunai RM10 [Khaty]

Topup RM10 x1 [Inani]
Topup RM10 x1[Azharan]
Topup RM10 x2 [Along]
Topup RM5 x2 [Diee]

4 helai Sapu tangan vintage x1  [Diee]

Basic H Shaklee RM46 [N.Aqidah Azahar]
Belvya 1 jar (nilai : 85 WM, 95 EM) [Fina]

Review Blog [Nurin]
Tapak Iklan free selama sebulan [Syira]


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)


Mudah kan? 
jom ramai2 memeriahkan Giveaway 7 HARI by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)

Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula :10 Februari 2015
Tamat : 16 Februari 2015
Read more ...

Konsistensi.



Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Dah lama rasanya angah tak menulis di dalam blog ini. Dah semakin berhabuk kononnya. Apa-apapun kesibukan terhadap pelajaran menyebabkan angah tidak mempunyai masa yang cukup untuk aktif dalam menghasilkan entry setiap hari.
Seronok angah tengok blogger lain yang sememangnya konsisten dalam hasilkan entri anda. Biasalah , angah merupakan seorang pelajar , mahasiswa pulak. Selain itu, angah bukanlah seperti student yang lain. Yang mana apabila lepas sahaja kuliah di kelas , sudah boleh pulang ke rumah.
Rutin harian angah ialah selepas kuliah , perlu berada di fakulti dan berlatih bermain alat muzik. Bukan setakat clarinet sahaja , tapi jugak kena berlatih alat-alat lain, sebab setiap subjek bukanlah instrument yang sama.
Tak dapat dinafikan , sememangnya angah rindu nak update blog , blogwalking ke blog rakan-rakan. Tapi apakan daya , masa sangat mencemburui. Ada kalanya , angah tak dapat rehat yang cukup , disebabkan pada hari cuti sekalipun masih lagi ke fakulti, kerana terlampau sibuk dengan peperiksaan amali.
In shaa Allah , semester 4 ini akan selesai dalam bulan 3, dan selepas itu angah akan aktif semula , kerana ketika itu angah berada di rumah , menghabiskan cuti semester.
In shaa Allah. 
 
 
 
 
Read more ...