11 Mac 2015

Tekanan Memuncak !!Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah , hari ini angah sempat untuk meluangkan masa bersama blog. Memandangkan ada gap kelas selama dua jam , jadi dapatlah angah menghasilkan beberapa entry.
Sekarang sudah masuk minggu ke sebelas dalam minggu pengajian angah. Untuk satu semester terdapat 14 minggu. Bermakna sekarang hanya tinggal lagi 3 minggu sahaja lagi untuk angah menyelesaikan semester kali ini.
 Bagi angah sendiri , semester 4 ini sangat susah. Susah dari segi pelbagai perkara. Sama ada dalam kerja , subjek yang angah ambil , dan juga perangai rakan-rakan. Sememangnya pelbagai rintangan telah angah lalui sepanjang 10 minggu di semester ini.
Di minggu ke sebelas ini , angah mengalami beberapa tekanan daripada beberapa subjek. Ada banyak subjek yang memerlukan angah untuk menghantar lagu yang direka sendiri. Ada juga subjek yang memerlukan angah untuk prektis beberapa jam sehari. Sememangnya yang paling penting ialah pengurusan masa.
Apa -apa  pun angah harap agar semester ini akan menjadi salah satu kenangan terindah dalam episod pengajian angah. Orang kata zaman belajar lah yang paling best , in shaa Allah angah akan jadikan zaman belajar angah sebagai zaman yang best. 
 Sekian.
Read more ...

Giveaway Cash RM500 2015 by Emas Putih

As-Salam
[Sila Klik Banner Diatas If Nak Join]

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang
Hadiah Misteri Exclusively by Azanis x 3 Pemenang

Mula : 10 Mac 2015 | Tamat :24 Mac 2015Read more ...

Pengumuman khas kepada semua blogger!!Assalamualaikum dan salam sejahtera.Pengumuman khas kepada semua blogger!!
Tempoh hari telah dilancarkan satu giveaway di blog ini. Alhamdulillah , ramai blogger yang telah turut serta dalam giveaway tersebut. Memandangkan sekarang masih tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum giveaway di tamatkan , maka angah nak buat pengumuman berkenaan giveaway ini.
Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bakal tamat pada tanggal  15 Mac 2015. Maknanya hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi!! Adakah anda mahu untuk menang? Inilah masanya. Walaupun anda sertai pada saat- saat akhir kemungkinan inilah rezeki anda untuk memenangi sesuatu!!
Klik Gambar Di Atas Untuk Sertai Giveaway Ini. 
 
Read more ...