18 April 2015

Pelbagai KUPON hanya di iprice !!!?
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pagi tadi angah telah menceritakan tentang kelebihan dan apa yang menarik di iprice!! Kali ini , angah nak cerita tentang apa lagi yang ada di iprice. Sememangnya bagi angah , bila berbelanja di iprice , ianya berbaloi kerana setiap barang yang diperlukan ada disana.

 Jenama yang terdapat di dalam ipriceDi dalam gambar di atas , ialah beberapa jenama yang terdapat di dalam laman web iprice. Sungguh banyak bukan? Jenama yang menarik , yang sememangnya berkualiti!

Kategori yang terdapat di dalam iprice


Dalam gambar ini pulak , memperlihatkan beberapa kategori barang atau jenis barang yang terdapat di dalam iprice. Sememangnya iprice merupakan laman web yang lengkap dengan pelbagai informasi yang kita perlukan.

KUPON?? Apa yang menarik , di iprice , terdapat juga kupon -kupon dari syarikat -syarikat beli belah online lain seperti Zalora , Lazada dan lain-lain. Sememangnya yang paling dinanti-nantikan sudah semestinya kupon , kerana kita dapat berbelanja dengan lebih menarik dengan adanya kupon.
Jadi , apa lagi tunggu?

Berminat? Lawati :- 

Laman Web : http://iprice.my/shop/
Facebook : https://www.facebook.com/ipriceMalaysia

Twitter :  https://twitter.com/ipriceMY

Sekian. 


Read more ...

CLARINET : Alat Muzik Orkestra ..Assalamualaikum dan salam sejahtera.

clarinet , malaysian , music

Rasanya sudah lama angah tak ceritakan tentang CLARINET. Di dalam gambar di atas , ialah beberapa jenis clarinet yang terdapat di muka bumi ini. Ya , angah belajar main clarinet ketika di universiti. Semuanya bermula ketika di semester pertama , apabila setiap pelajar semestinya mempunyai satu instrument wajib. Jadi , angah memilih Clarinet.
Dalam banyak -banyak jenis clarinet dalam gambar diatas,yang angah pernah main hanyalah Bb Clarinet dan juga Bass Clarinet. Hanya dua itu sahaja , kerana alat clarinet yang lain , angah tak pernah jumpa lagi. Mungkin suatu hari nanti angah akan cuba segala jenis clarinet yang ada.
Sebenarnya , Clarinet bukanlah alat muzik orkestra pertama yang angah kenal dan belajar main. Banyak lagi instrument yang angah dah belajar , tetapi buat masa sekarang ,angah kena fokuskan pembelajaran untuk clarinet dahulu. In shaa Allah  , di penghujung semester 5 akan datang , angah akan mengadakan satu showcase untuk project akhir.

Sekian. 

Read more ...

iprice : Tempat Shopping Online Terbaik !!!Assalamualaikum dan salam sejahtera.

laman web , online , murah , terbaik

Apa itu iprice ?
iprice merupakan satu syarikat membeli belah online, yang menggabungkan beberapa jenama terkemuka di dalam industri beli belah online,di dalam satu laman web sahaja. Antara jenama - jenama yang menjadi tarikan di iprice ialah VINCCI ,Converse , Daikin ,Hisense dan lain-lain lagi.  
 iprice group berfungsi membantu pelanggan dalam urusan pembelian online yang kini sedang pesat membangun dengan pelbagai laman sesawang dan produk yang berbeza di pasaran. Kami di iprice akan menyediakan maklumat tentang jenama barangan dan juga menawarkan kod kupon diskaun yang boleh mencecah 70% daripada rakan niaga kami seperti Zalora, Lazada, Banana Repulic dan Romwe. 
Oleh itu , boleh dikatakan anda dapat membeli apa sahaja di iprice!!

Mengapa membeli belah di iprice terbaik??


murah , terbaik , barang murah

- kerana di iprice ,kita boleh lihat pelbagai barang yang dipamerkan dengan mudah. Senang untuk kita melihat setiap barang yang dijual. Selain itu , terdapat beberapa barangan yang diberikan potongan harga!! Terbaik!!


facebook, iprice , murah

- kerana pelbagai info di pamerkan di facebook. Senang untuk anda melihat setiap update yang ditunjukkan, mudah untuk anda membuat pilihan terhadap barang yang ingin dimiliki.


- apabila kita sign up , anda dapat menerima pelbagai promosi daripada iprice!! Terbaik. Anda dapat melihat pelbagai barangan yang dijual dengan harga yang berpatutan. Selain itu, pelbagai barang di tunjukkan di dalam email anda.


- bukan sahaja di facebook , email , dan juga laman web , ia juga dapat dilihat di dalam laman twitter!! Sememangnya iprice merupakan satu laman beli belah online yang terbaik!!

 MEMBELI BELAH DI iprice ?

Angah mengesyorkan anda , yang begitu minat untuk membeli belah agar melihat dahulu segala laman web yang berkaitan. In shaa Allah , selepas sahaja anda ke sana ,anda semestinya akan tertarik dengan barang yang dijual!! Angah pun rambang mata bila melihat pelbagai barang yang menarik dijual!!


Berminat? Lawati :- 

Laman Web : http://iprice.my/shop/
Facebook : https://www.facebook.com/ipriceMalaysia

Twitter :  https://twitter.com/ipriceMY

Sekian.

Read more ...