11 Julai 2015

Ranking Alexa 11.7.2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Alhamdulillah. Angah gembira apabila melihat ranking terbaru blog ini. Setiap hari menunjukkan peningkatan yang positif. Alhamdulillah. Syukur. Semuanya ialah hasil daripada entri-entri yang dihasilkan yang mendapat perhatian anda semua.

Global Rank

867,692 

Rank in Malaysia 

9,773
Alhamdulillah. Walaupun di bulan 7 angah agak sibuk dengan kerja-kerja study, tetapi blog masih belum diabaikan. Mungkin angah tak dapat nak menghabiskan masa yang banyak pada blog tetapi angah akan pastikan setiap hari akan ada entri yang diterbitkan.

Sekian 
 Read more ...

#Cabaran20Hari Gambar dan Ucapan Raya


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Ucapan Hari RayaSelamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada semua umat Islam secara amnya , dan kepada semua blogger di luar sana. Di sini , angah ingin meminta ampun dan maaf dari hujung kaki sehingga ke hujung rambut jika angah ada membuat salah dan silap. Sememangnya manusia tidak dapat lari dari membuat salah.
Gambar di atas ialah ketika hari raya pada tahun 2012. Kurus kan angah ketika itu , dibandingkan dengan sekarang , angah sedikit berisi. Anda boleh lihat pada jari kakak angah, ada inai bukan? Itulah tradisi adik beradik angah. Tapi sekarang angah dah tak pakai inai. Hehe

Sekian. 
 


Read more ...