17 Ogos 2015

Senarai Hadiah Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Di dalam entri ini , angah akan memberitahu senarai hadiah yang akan anda menangi dalam Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015. Alhamdulillah, pencarian sponsor selama beberapa hari telah pun tamat. Angah telah memilih beberapa sponsor yang boleh dipercayai. Jumlah keseluruhan hadiah yang akan dimenangi ialah sebanyak RM155.00

Senarai Hadiah.


CASH RM50 by Shahira

CASH RM20 by Azirah

TOPUP RM10 X 2 by Maisarah  ( RM20 )

TOPUP RM5 X 3 by Salmila ( RM15 )

TOPUP RM10 X 2 by Fatina ( RM20 )

TOPUP RM10 X 1 by Kyle ( RM10 )

TOPUP RM10 X 1 by Nizam ( RM10 )

TOPUP RM10 X 1 by Hidayah ( RM10 )Terima kasih diucapkan kepada para penaja kerana sudi menjadi penaja kepada giveaway kali ini. Berminat untuk menyertai giveaway ini? Sila tekan link INI.
Read more ...

Bakal Lancarkan Giveaway..
Assalamualaikum dan salam sejahtera
Untuk pengetahuan semua, angah sememangnya sudah membuat beberapa pengumuman sebelum ini mengenai perancangan angah untuk membuat satu giveaway pada bulan ini. Alhamdulillah , impian angah menjadi nyata apabila satu giveaway bakal dilancarkan pada hari ini.
Syarat untuk menyertai Giveaway ini tidaklah susah. Hanya perlu follow blog, follow instagram dan juga like fanpage sahaja. Selain itu, anda jugapelru menghasilkan satu entri penyertaan. Senang sahaja bukan? Secara asasnya, giveaway ini sama seperti giveaway yang pernah angah buat sebelum ini.
In shaa Allah, giveaway ini bakal dilancarkan dalam jangka masa beberapa jam sahaja lagi.  
Read more ...