13 Oktober 2016

Alexa Rank 13.10.2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera




Bila ada masa terluang , aku akan cuba untuk check apa yang patut tentang blog. Kali ni aku check pasal Alexa Rank. Alhamdulillah, daripada berjuta-juta lemon sampai lah sekarang ni ada peningkatan prestasi. Walaupun masih lagi boleh dikatakan dalam peringkat bawahan, tapi aku rasa aku akan cuba untuk tingkatkan lagi selagi mampu.

Ranking Sebelum : 5.10.2016

Global Rank
2,346,487

Rank In Malaysia

11,266

Bolehlah kan daripada tak ada peningkatan langsung? Alhamdulillah. Aku ingat lagi satu masa  bila blog ni langsung tak ada ranking dalam alexa. Haha, sekarang alhamdulillah dah naik sikit. Terima kepada semua yang sudi baca blog ini. Tak kisah pun kalau korang silent reader.

1 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.