4 November 2016

Segmen PENCARIAN BLOGLIST by Murni Alysa


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Sudah lama rasanya aku tak join sebarang segmen mahupun giveaway. Mungkin kerana aku agak sibuk , tetapi sekarang alhamdulillah , aku luangkan masa untuk sertai segmen bloglist. Mana tahu, rezeki aku untuk dapat masuk bloglist blog orang lain?

Kalau korang semua nak join, boleh klik je banner kat atas.

Syarat pun simple , hanya perlu buat entru, follow blog dan jugak follow ig.




2 ulasan:

  1. singgah pagi

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/segmen-pencarian-bloglist-by-murni-alysa.html

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yang sama :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/11/segmen-pencarian-bloglist-by-murni.html

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.