4 November 2016

SEGMEN: Jom Tambah Like



Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Klik banner untuk JOIN


Please LIKE my page 


Segmen ini akan berakhir pada 8 NOV 2016

Sekian.
Read more ...

Segmen PENCARIAN BLOGLIST by Murni Alysa


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Sudah lama rasanya aku tak join sebarang segmen mahupun giveaway. Mungkin kerana aku agak sibuk , tetapi sekarang alhamdulillah , aku luangkan masa untuk sertai segmen bloglist. Mana tahu, rezeki aku untuk dapat masuk bloglist blog orang lain?

Kalau korang semua nak join, boleh klik je banner kat atas.

Syarat pun simple , hanya perlu buat entru, follow blog dan jugak follow ig.




Read more ...