17 Januari 2017

Alexa Rank 17.01.2017


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Sudah lama aku tak update berkenaan alexa rank. Kepada mereka yang mengikuti, kali terakhir aku menulis tentang alexa rank adalah pada bulan 11 yang lalu. Kini , bila aku check kembali. Astagfirullahhalazim. Rankingnya sangat teruk. Berfikir juga aku sebanyak 2 kali sama ada nak upload atau tak di blog.

Global Rank

5,352,258

Rank In Malaysia

74,769 
Dengan muka tebalnya , aku upload jugak di blog. Malu dengan ranking korang semua, tentu lagi bagus daripada blog aku kan? In shaa Allah , aku akan berusaha untuk majukan lagi blog ini. Biarpun aku tak aktif, tetapi akan ada post di blog setiap hari in shaa Allah.
Sekian.

Ranking Terdahulu : Lihat Sini

7 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.