16 Januari 2017

PENCARIAN BLOGLIST FEBRUARY 2017 by huhahuhajerr.com



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebagai tanda sokongan terhadap rakan blogger, aku telah menyertai pencarian bloglist Februari 2017 oleh blog huhahuhajerr.com. Sebuah pencarian yang ringkas , hanya perlu buat entry dan follow dan ikut beberapa syarat sahaja. Kepada mereka yang nak join, boleh klik gambar di bawah ini.




Ari ni bermula lagi Pencarian Bloglist February pulak. Aku harap bertambah ramai yang join. Lebih-lebih lagi blogger yang masih belum follow blog aku ni. Yang dah follow blog aku ni pun boleh dan sangat digalakkan menyertai blog aku ni. Biar bertambah meriah lagi Pencarian Bloglist February aku  kali ini.... hehe!

PENCARIAN BLOGLIST FEBRUARY 2017 by huhahuhajerr.com
PENCARIAN BLOGLIST FEBRUARY 2017 by huhahuhajerr.com

PENCARIAN BLOGLIST FEBRUARY 2017 
Macam pencarian bloglist yang lepas, aku akan pilih 10 blog duduk di bloglist selama sebulan. Sekiranya penyertaan menjangkau 30.... aku bagi 1 hadiah misteri. Apabila peyertaan menjangkau 50.... aku tambah 1 lagi hadiah hadiah misteri. 
Begitulah seterusnya sekiranya penyertaan menjangkau 100. Jika tak sampai tahap penyertaan, hadiah misteri akan dibawa pada pencarian akan datang. So,jangan lepaskan peluang ini. Ada 3 hadiah misteri yang disediakan. All Malaysian Bloggers di jemput memeriahkan pencarian ini.
Ikuti langkah-langkah pencarian ini :
1. Follow blog INIINI dan INI
2. Add facebook INI, like fb page INIINI dan INI
3. Follow Instagram INI dan INI
4. Follow Twitter INI
5. Letakkan link blog ini dalam bloglist masing-masing
6.  Buat satu entry bertajuk "PENCARIAN BLOGLIST FEBRUARY 2017 by huhahuhajerr.com"
7. Masukkan banner di atas ke dalam entry tersebut, linkkan banner tersebut ke entry ini
8.  Masukkan entry yang dah selesai tu di ruangan komen blog ini.
9. . Siap!
**Pemilihan akan dilakukan secara rambang tapi akan juga di nilai melalui keaktifan blog dan memenuhi semua syarat diatas.... 
p/s : Serta tambah satu lagi hadiah misteri kepada yang berjaya duduk di bloglist ini 3 bulan berturut-turut.
Sekian terima kasih.

2 ulasan:

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.