5 Mac 2017

Alexa Rank 4.03.2017



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Dua tiga hari ini aku lihat banyak blogger yang memperlihatkan ranking alexa bagi blog mereka. Ada yang sangat bagus dan ada juga yang biasa-biasa. Jadi , aku terpanggil untuk berkongsi dengan anda ranking blog ini. Untuk pengetahuan anda semua, dah lama aku tak update berkenaan ranking ini. Kali terakhir adalah pada bulan Januari yang lalu.


Global Rank

5,167,157

Rank in Malaysia

53,802

Pada ranking yang lalu , angkanya adalah lebih besar bermakna ranking untuk blog ini semakin meningkat. Terima kasih kepada anda semua yang sudi singgah dan hadir ke blog ini tanpa jemu. In shaa Allah kepada anda yang selalu singgah sini akan diberikan sedikit penghargaan kelak.

 *Ranking sebelum : Lihat Sini

4 ulasan:

  1. ranking blog sy toksah tanya hahahahha

    BalasPadam
  2. Ranking Alexa ni boleh dijadikan ukuran dimana tahap blog kita berada di Malaysia... Alhamdulillah semakin meningkat... teruskan usaha lagi...

    BalasPadam
  3. Lepas ni nak rajin tangan jugak check ranking blog CCL yang tak seberapa ni

    BalasPadam
  4. Tahniah.. makin lama makin meningkat.

    Boleh tak bagi tips macamana nak tingkatkan ranking alexa?

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.