3 Mac 2017

Kekangan MASA & INTERNET



Assalamualaikum dan salam sejahtera



Lama jugak aku terlupa pasal blog ini. Hampir seminggu blog ini tiada sebarang update. Minta maaf kepada semua. In shaa Allah selepas ini aku akan kembali update blog. Semua urusan dah selesai. Urusan apa yang selesai? Nanti aku ceritakan.

Sebenarnya dalam kepala aku banyak cerita nak ditulis tetapi kekangan masa juga kakangan internet menyebabkan segalanya tergendala. Kalau semuanya ada iaitu masa dan juga internet, bila-bila aku boleh update blog. Tapi masa sangat mencemburui aku.

Nantikan update aku selanjutnya berkenaan beberapa perkara yang belum selesai iaitu cerita tentang praktikal dan juga berkenaan segmen review. Apa-apa pun aku harap anda semua tak lupa tentang blog aku ini.

Sekian. 
 
 

6 ulasan:

  1. https://belogsjm.blogspot.my

    BalasPadam
  2. Biasalah Khairil, ada masa relaks adamasa busy, bila datang sibuk memang tak menang tangan kan... internet kat Malaysia memang kerap buat hal... hihi...

    BalasPadam
  3. Singgah sini .. biasa la kdg2 blog menyepi .hehe

    BalasPadam
  4. Takpa, utamakan yang utama dulu. Blog nanti2 boleh jenguk balik, cuma jangan tinggal lama2 nanti readers lupa,hihi.

    BalasPadam
  5. Betul, idea banyak je tapi kekangan mcm ni la yg selalu buat blog menyepi. Salam hujung minggu :)

    BalasPadam
  6. Me too. Kalau ada internet, masa pulak tak ada. Kalau ada masa terluang, internet pulak macam hanat. Sabor jerlah.

    Terkini daripada Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.