4 Mac 2017

Pemenang Segmen Review Blog Bertuah



Assalamualaikum dan salam sejahtera






 Pengumuman untuk pemenang bagi segmen Review Blog Bertuah by www.aerillhassan.com. Terima kasih diucapkan kepada mereka yang telah menyertai segmen yang tidak seberapa ini. Alhamdulillah , walaupun ketika segmen ini dilancarkan, aku agak busy , tetapi sambutan yang diterima lebih daripada yang aku jangkakan.

Jadi, di sini akan aku perlihatkan senarai mereka yang telah menjadi pemenang untuk pencarian blog yang akan direview. Anda boleh blogwalking ke blog-blog ini sementara blog mereka direview. 


Group 1
  1. https://belogsjm.blogspot.my/
  2. http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.my/
  3. http://jombercontest.blogspot.my
  4. http://www.adianiez.com/
  5. https://missobsesi.blogspot.com/
Group 2
  1. http://mellyacrayola.blogspot.my/
  2. http://deariescouple.blogspot.my/2017/02/segmen-review-blog-bertuah.html
  3. http://sishawa.blogspot.my
  4. http://radenotion.blogspot.my/2017/02/blog-review-segment-by-aerillhassan-blog.html
  5. http://starlavenderluna.blogspot.my
  6. http://unnianje.blogspot.my
Group 3
  1. http://www.leaazleeya.com/
  2. http://www.sayidahnapisah.com/
  3. http://mulan-sahbanu.blogspot.my 
  4. http://bajetciputselerabesar.blogspot.my
  5. http://www.huhahuhajerr.com/
Group 4
  1. http://sweetsourleyra.blogspot.my
  2. http://penselduabee.blogspot.com 
  3. http://satupermata.blogspot.my/ 
  4. http://solehahgirlz.blogspot.my/ 
  5. http://cikdylah.blogspot.com/

Blog yang tersenarai di atas akan direview secara berkumpulan, in shaa Allah setiap minggu akan dibuat entri berkenaan review blog ini. Tahniah sekali lagi kepada anda yang sertai dan menjadi pemenang.
In shaa Allah di lain waktu , aku akan adakan segmen review blog ini lagi supaya kita dapat mengenali sesama blogger.

Sekian. 

10 ulasan:

  1. Terima kasih TT πŸ‘πŸ‘

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.

    Termasuk dalam first group. Hihi tak sabar nak baca review. 😊

    BalasPadam
  3. Saya group 4. Tak sabar nak tunggu blog direview. Campur dgn berdebar jugak. Hihi

    BalasPadam
  4. Yeaayyy... Dua2 blog saya ada... Nntkan jer review blog sendu saya tu... Huhuhu...

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, tahniah pada yang tersenarai.. =)

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.