4 Mac 2017

Penghargaan Buat Pengomen Tegar



Assalamualaikum dan salam sejahtera



Kepada anda semua , mungkin ada yang tidak perasan bahawa ada satu widget terbaru yang di letakkan di sebelah kanan bawah. Widget yang diberi nama Top Commentators ini diletakkan sebagai carta pengomen tegar blog ini untuk sebulan. Bermakna, sesiapa sahaja boleh menjadi pengomen tegar hanya dengan komen pada mana-mana entri dalam jangka masa 30 hari sebelum hari kejadian.

Sebagai penghargaan buat pengomen tegar, seramai 10 pengomen tegar untuk setiap tempoh 30 hari akan dimasukkan ke dalam bloglist dan juga diletakkan link mereka di satu slot di bahagian tepi blog ini. Ianya bertujuan untuk memberi penghargaan kepada anda yang sudi memberikan sokongan buat blog ini tak kira masa.

Sekian. 
 

9 ulasan:

  1. Lepas ni kena rajin ni, komen2 kat blog ni.. nak juga rasa dihargari.

    Hehe

    BalasPadam
  2. Penghargaan yang baik buat pengomen, secara tak langsung mengeratkan hubungan antara pemilik blog dan sahabat blogger...

    BalasPadam
  3. Tahniah pada pengomen tegar .teruskan tinggal komen2 yang murni

    BalasPadam
  4. Tahniah pada semua yg tersenarai sebagai pengomen tegar blog ini :D

    Eh macam kenal number 4 tu, hahah.

    BalasPadam
  5. wahhhh , tahniah 10 pengomen tegar. hehe

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.