4 April 2017

Pemenang Pencarian Bloglist April 2017 by www.aerillhassan.com



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Tahniah diucapkan kepada para pemenang bagi pencarian bloglist April 2017 by www.aerillhassan.com. Terima kasih juga diucapkan kepada semua peserta pencarian ini yang sudi menyertai pencarian ini.
 Pemenangnya adalah :-

 1, 2, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21

Lihat Sini untuk check link entri anda. 


Terima kasih diucapkan kepada semua peserta yang telah sertai pencarian ini, tak lupa juga kepada anda yang masih lagimembaca dan menyokong blog ini. In shaa Allah , ada masa lagi , akan ada giveaway untuk semua pembaca. Terima kasih semua. 
Sekian.


22 ulasan:

  1. Saya no.20 ... Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki...

    BalasPadam
  2. Tahniah semua....tak ada rezeki...semoga berjaya semua.

    BalasPadam
  3. assalamualaikum aerill...alhamdullilah nama mama ada juga tersenarai...no 6 ...mekacih aerill..
    ** Mama Maszull

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada semua pemenang....

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah elsa tersenarai jugak nombor 7! Terima kasih aerill πŸ˜„πŸ˜„

    BalasPadam
  6. ala sikit number lagi nak menang ..tak da rezeki ,,apa pun tahniah pada smua pemenang

    BalasPadam
  7. Tahniah semua yang terpilih :)

    BalasPadam
  8. tahniah buat semua pemenang... no 3 tak naik lah ni.... huhuhu

    BalasPadam
  9. alhamdulillah ada dalam list :D

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah ada rezeki kalini :)

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah tersenarai sebagai pemenang...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.