7 Ogos 2017

Perancangan Masa Depan


Assalamualaikum dan salam sejahteraMengenai perancangan , dalam beberapa hari lagi aku akan anjurkan satu giveaway yang bertujuan untuk memberikan sedikit saguhati kepada para pembaca sekalian. Buat masa sekarang , sponsor masih lagi dicari , dan entri giveaway hampir siap ditulis. Sudah lama rasanya aku tidak membuat giveaway di blog ini.
Aku harap agar giveaway yang akan dilancarkan nanti ini mendapat sambutan daripada rakan-rakan blogger. Apa yang boleh aku katakan adalah giveaway nanti adalah senang sahaja. Banyak hadiah yang menarik disediakan untuk anda semua.
Perancangan lain adalah ,aku akan sentiasa update entri setiap hari. In shaa Allah, walaupun semester akhir sedang menghampiri dengan pantas , tetapi aku akan berusaha untuk tidak meninggalkan blog ini kerana inilah tempat untuk aku menghilangkan stress.
Kepada anda yang nak menyertai giveaway yang akan dijalankan dengan menjadi sebahagian daipada sponsor, bolehlah terus ke laman facebook aerillhassan untuk berurusan di sana.

Sekian. 

2 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.