18 Januari 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Nile.com.my yang merupakan website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, akan mengadakan giveaway semasa Tahun Baru Cina iaitu jatuh pada 28 Januari 2017 ini.


5 items daripada "Chinese New Year Megasales Items" yang aku nak sangat-sangat daripada nile.com.my

Product: 15kg Chrome DumbbellCNY2017 Sales price: RM89.90
Date: 18/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


Product: Men JacketCNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 233 units only


Product: Sport PantCNY2017 Sales price: RM18.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 317 units only



Product: Men JacketCNY2017 Sales price: RM21.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only




Product: Woman bagCNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only

Kepada mereka yang nak join giveaway, boleh ke entri blogger famous iaitu
: http://www.lyssasecret.com/2017/01/chinese-new-year-megasales-giveaway-rm1000-di-nile-com-my.html
Sekian terima kasih.

Read more ...

Senarai Peserta Giveaway New Year 2017 by www.aerillhassan.com



Assalamualikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah , Giveaway New Year 2017 telah pun selamat di lancarkan. Kepada anda yang telah sertai giveaway tersebut, terima kasih diucapkan. Kepada mereka yang belum join, apa lagi tunggu. Pelbagai hadiah menarik telah ditawarkan khas untuk mereka yang telah sertai giveaway ini.
Sementara menunggu giveaway tamat, para peserta bolehlah blogwalking ke blog peserta lain. Dengan cara ini , anda dapat kenal mengenal sesama blogger.
Senarai Peserta.

  1. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  2. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  3. http://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-wwwaerillhassancom.html
  4. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html 
  5. https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  6. http://realsviors.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  7. http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  8. http://tujuhpetak.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-wwwaeirillhassancom.html
  9. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  10. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  11. https://aku-seorang-perantau.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html 
  12. http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  13. http://www.syuhadasalleh.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  14. http://kanvaskehidupanku.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  15. http://min-mi.blogspot.my/2017/01/222017-giveaway-new-year-2017-by.html
  16. http://itsmelyya.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  17. http://jombercontest.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  18. https://presntisgift.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  19. http://www.syahidahfadilah.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  20. http://www.cekgunorazimah.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  21. http://www.mariafirdz.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  22. http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  23. http://akuchentacamera.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  24. http://akusukaketawa.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  25. http://syazdanny2329.blogspot.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  26. http://www.huhahuhajerr.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  27. http://husnazahidi.blogspot.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  28. http://www.kakgojes.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  29. http://www.uyulrosli.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  30. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  31. http://hayatirosdi.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  32. http://galeriduniaku.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  33. http://messarah.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  34. http://www.freeza.my/2017/01/Giveaway-New-Year-2017-by-www.aerillhassan.com
  35. http://penselduabee.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  36. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  37. http://www.nooratikahramli.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  38. http://norfazpremix.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  39. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  40. http://cikdylah.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  41. http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  42. http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  43.  http://themaiman.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  44. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  45. http://stnrsyfh.blogspot.my/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  46. http://www.sayidahnapisah.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html
  47. http://ftndiana.blogspot.com/2017/01/giveaway-new-year-2017-by.html *
  48. http://jnjikita.blogspot.my/2017/02/giveaway-new-year-2017-by.html
* tidak diterima kerana terlebih daripada tarikh giveaway 


Kepada mereka yang ingin sertai , anda boleh klik pada banner di sebelah tepi blog ini. Jika anda ingin melihat senarai hadiahnya pula anda boleh klik SINI. Terima kasih diucapkan kepada anda yang telah sertai giveaway ini.
Read more ...

Poster Promosi Anugerah Juara Lagu 31 Gempak !!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Anugerah Juara Lagu yang ke 31 kembali lagi. Bakal berlangsung pada ahad malam ini, 12 lagu telah terpilih untuk bertanding pada hari tersebut. Aku sudah beberapa tahun belakang ini dah lama tak mengikuti anugerah ini sejak Dato Siti Nurhaliza sudah tidak bertanding.
Apa yang menarik perhatian aku adalah promosi anugerah ini dengan bertemakan Cerita Dalam Lagu , mereka menggunakan promosi dengan poster yang cantik. Persis seperti poster sebuah filem. Boleh aku katakan posternya lebih cantik dan menarik berbanding poster filem malaysia di luar sana.
Jom kita lihat 12 poster tersebut.


Black : Anugerah Terindah


Hazama & The Penglipurlara : Di Amaran Mama


Khalifah : Hang Pi Mana


Syamsul Yusof ft Mawi : Kalah Dalam Menang


Aiman Tino : Ku Rela Di Benci


Dayang Nur Faizah : Lelaki Teragung


Akim & The Majistret : Obses


Shila Amzah & Alif Satar : Selamanya Cinta


Awi Rafael & Elizabeth Tan : Setia


Projector Band : Sudah Ku Tahu


Suffian Suhaimi : Terakhir


Misha Omar & Hafiz Suip : Terimaku Seadanya


Apa -apa pun aku ucapkan semoga berjaya kepada smeua yang bertanding. Nampaknya macam ada kategori di situ iaitu duet, berkumpulan dan solo. Haha. Kepada yang menang kelak, tahniah dan kepada yang tidak berjaya cuba lagi hasilkan karya yang berkualiti.

Sekian. 

Read more ...

Senarai Hadiah Giveaway New Year 2017 by www.aerillhassan.com



Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Kali ini aku nak persembahkan senarai hadiah yang ditawarkan untuk Giveaway New Year 2017 by www.aerillhassan.com . Hadiah semuanya bernilai lebih daripada RM 150 untuk dimenangi oleh anda semua. Terima kasih diucapkan kepada para sponsor yang sudi memberi sponsor untuk giveaway kali ini. 

Kepada anda yang tertarik untuk menyertai giveaway , jom sertai giveaway ini di entri ini. 




Berus & Shoe Horn RM 30 x 1 dari Jepun oleh Muhammad Khairuddin Lim


Meringue Kisses Choc RM 10 per jar x 2 oleh Shaidatul Aireen




Topup Bernilai RM30 x 2 oleh Jun Zie




 Topup RM10 x 2 oleh Unni Anje



Topup Maxis RM10 x 2 oleh Belogs JM


Sekali lagi, jutaan terima kasih diucapkan kepada para sponsor kerana sudi sponsor giveaway kali ini. Terima kasih juga kepada mereka yang telah menyertai giveaway ini.

Sekian , terima kasih. 

Read more ...