3 Mac 2017

Kekangan MASA & INTERNET



Assalamualaikum dan salam sejahtera



Lama jugak aku terlupa pasal blog ini. Hampir seminggu blog ini tiada sebarang update. Minta maaf kepada semua. In shaa Allah selepas ini aku akan kembali update blog. Semua urusan dah selesai. Urusan apa yang selesai? Nanti aku ceritakan.

Sebenarnya dalam kepala aku banyak cerita nak ditulis tetapi kekangan masa juga kakangan internet menyebabkan segalanya tergendala. Kalau semuanya ada iaitu masa dan juga internet, bila-bila aku boleh update blog. Tapi masa sangat mencemburui aku.

Nantikan update aku selanjutnya berkenaan beberapa perkara yang belum selesai iaitu cerita tentang praktikal dan juga berkenaan segmen review. Apa-apa pun aku harap anda semua tak lupa tentang blog aku ini.

Sekian. 
 
 
Read more ...